Amistadlaw

Amistadlaw

Adres

Maria van Bourgondiëlaan 7b

Brugge

Contactpersoon

Sylvie MicholtTelefoonnummer

050314130Rechtsdomeinen kantoor

  • familierecht
  • burgerlijke recht
  • strafrecht
  • asiel en migratie


Bijzondere kennis

eerste jaars stagiaire gemotiveerd om mensen onderaan de sociale ladder te helpen specifieke doelgroep: asiel en migratie


Bijkomende info

Bedrijfsomschrijving
Advocatenkantoor Amistadlaw, gelegen in het centrum van Brugge, is een advocatenkantoor waar verschillende advocaten werkzaam zijn. Het kantoor is hoofdzakelijk gespecialiseerd in het Vreemdelingenrecht, Personen – en Familierecht, strafrecht, verbintenissenrecht en Internationaal Privaatrecht.

Functieomschrijving en taken
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige, dynamische en georganiseerde advocaat - stagiair met een bijzondere interesse voor het Vreemdelingenrecht. Uw taak bestaat uit het voorbereiden en het afwerken van dossiers op juridisch vlak. Wij bieden u de mogelijkheid om in interessante dossiers te werken in een team. Dit met veel autonomie en een verdere opvolging van het dossier.

Profiel
U bent in het bezit van een diploma Master in de Rechten. U werkt accuraat, bent proactief en opmerkzaam. Enige werkervaring is een plus maar niet vereist. U hebt een goede kennis van het Frans en Engels (schrijven en spreken). Verder bent u vertrouwd met het MS Office – pakket (Word, Excel, Outlook, …). Interesse in het Vreemdelingenrecht is noodzakelijk.

Persoonlijke kenmerken - Discreet; - Diplomatie; - Respectvolle attitude; - Nauwkeurig en gestructureerd werken; - Communicatief; - Stressbestendig werken; - Teamplayer die ook zelfstandig kan werken; - Flexibel.

Aanbod
Wij bieden een kantoor met een professionele werkomgeving, boeiend werk en collega’s die een gedegen opleiding kunnen bieden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid mee te werken aan een groeiend en dynamisch kantoor in zijn vakgebied. U krijgt de wettelijk conforme vergoeding voor advocaten – stagiairs. Solliciteren? Stuur dan zo snel mogelijk je CV met begeleidend schrijven naar Advocatenkantoor Amistadlaw (t.a.v. Sylvie Micholt), Maria van Bourgondiëlaan 7B, 8000 Brugge of sylvie.micholt@amistadlaw.be