CMS DeBacker

CMS DeBacker

Adres

Uitbreidingstraat 2

2600 Berchem

Contactpersoon

Gregory VerhelstTelefoonnummer

032060145


Website

www.cms.law


Rechtsdomeinen kantoor

CMS is op zoek naar een junior associate (m/v) om het departement publiek en administratief recht in Antwerpen te versterken.


Bijzondere kennis

Profiel: • Tot twee jaar ervaring in een internationaal kantoor of in een nichekantoor publiek recht; • Nederlandstalig met een goede kennis van het Frans en Engels; • Gedreven, met sterke analytische vaardigheden en een creatieve geest;


Bijkomende info

CMS is een internationaal advocatenkantoor met meer dan 90 advocaten, gevestigd in Brussel, Antwerpen en Luxemburg, met een full service aanbod aan juridische en fiscale diensten voor het cliënteel. Met meer dan 4.500 advocaten zijn wij aanwezig in 40 landen en 71 kantoren in Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en China. U zal deel uitmaken van een goed geïntegreerd en dynamisch team dat werkt aan zowel Belgische als internationale zaken. Wij bieden een ondernemende werkomgeving en de mogelijkheid om deel uit te maken van een ambitieuze en groeiende internationale organisatie. Wij gaan een langdurige verbintenis aan met onze advocaten. Wij bieden interessant en gevarieerd werk in uitdagende dossiers, met de mogelijkheid om samen te werken met binnen- en buitenlandse vakgroepen. Wij bieden reële groeimogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aan. Indien u interesse heeft in een samenwerking met CMS (www.cms.law), mag u uw CV met begeleidend schrijven overmaken aan Mr. Gregory Verhelst: gregory.verhelst@cms-db.com.