Matray, Matray & Hallet

Matray, Matray & Hallet

Adres

Justitiestraat 26

Antwerpen

Contactpersoon

Sigrid Van RompaeyTelefoonnummer

03/203.40.19


Website

www.matray.be


Rechtsdomeinen kantoor

Matray, Matray & Hallet is een middelgroot Belgisch advocatenkantoor met vestigingen in Antwerpen, Brussel, Luik, Parijs en Keulen. Het kantoor biedt gepersonaliseerde juridische dienstverlening aan nationale en internationale cliënten, alsook aan overheden. Ons team specialisten (30 advocaten) werkt in de voornaamste rechtsdomeinen en biedt jou een ondersteunend kader in je verdere juridische ontwikkeling en doorgroeistrategie.


Bijzondere kennis

In het kader van een overheidsopdracht heeft Matray, Matray & Hallet een vacature voor een advocaat-stagiair(e) of medewerker (0 tot 5 jaar ervaring) met een sterke interesse in Vreemdelingenrecht (Raad van State, Raad voor Vreemdelingenbetwistingen, Europees Hof voor de Rechten van de Mens). De vacature heeft betrekking op het kantoor in Antwerpen.

  • Je bent houder van een Master in Belgisch recht.
  • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en een goede kennis van het Frans en het Engels (schrijven en spreken).
  • Je kan academische resultaten voorleggen die jouw sterk juridisch inzicht en probleemoplossend vermogen weerspiegelen.
  • Je bent een gedreven advocaat en combineert een sterk analytisch vermogen met flexibiliteit.
  • Je bent een enthousiaste teamspeler.
  • Je wordt opgenomen in een gespecialiseerd team dat jou ondersteunt in je verdere ontwikkeling en specialisatie met stimulerende doorgroeimogelijkheden en een aantrekkelijk verloningspakket.