Tillid advocaten

Tillid advocaten

Adres

Franklin Rooseveltplaats 12 bus 3

2060 Antwerpen

Contactpersoon

Frederik CornetteTelefoonnummer

03/502.08.00


Website

www.tillid.be


Rechtsdomeinen kantoor

TILLID advocaten is een nieuwe groepering van advocaten [bestaande uit zes ervaren advocaten] en is op zoek naar een medewerk(st)er en/of stagiair(e) met interesse voor haar departementen bouwrecht en handels- en economisch recht.


Bijzondere kennis

Houd(st)er van het diploma van Master in de rechten behaald aan een Belgische rechtsfaculteit. Goede resultaten en/of deelname aan het Erasmusprogramma zijn een pluspunt. U heeft bij voorkeur reeds één jaar stage achter de rug met ervaring in het bouwrecht en/of handels- en economisch recht. De kandidaat is een teamspeler, kan zelfstandig werken, beschikt over een sterk analytisch vermogen en een vlotte pen, vertoont een zeker maatschappelijk engagement en is bereid om zich te verdiepen in voornoemde rechtsmateries.


Bijkomende info

Competitieve vergoeding; aangename werksfeer; nieuw kantoorgebouw te Antwerpen vlot bereikbaar met de wagen, fiets of openbaar vervoer (vanaf 18 september 2017); begeleiding door gespecialiseerde advocaten met mogelijkheid tot het opbouwen van expertise.