VERSUS Advocaten

VERSUS Advocaten

Adres

Kevergemdreef 3

8020 OOSTKAMP

Contactpersoon

Mr. Mario VandeghinsteTelefoonnummer

050 372 317Rechtsdomeinen kantoor

VERSUS Advocaten is actief in het brede domein van het handels-, ondernemings- en vennootschapsrecht. Specifiek is VERSUS Advocaten ook actief in het burgerlijk- en insolventierecht (faillissementen evenals procedures tot gerechtelijke reorganisatie). Ook arbeidsrecht, vastgoedrecht en verkeersrecht worden door ons kantoor beoefend.


Bijzondere kennis

De kandidaat die zijn/haar stage wil aanvatten op ons kantoor, is gedreven en heeft evident interesse in de hierboven vernoemde rechtsdomeinen. Bijkomende studie of relevante praktijkervaring tijdens de studietermijn zijn een pluspunt.


Bijkomende info

Bij VERSUS Advocaten nemen wij de stage heel ernstig. Terecht, naar onze mening. Het is immers in deze fase dat u als stagiair de basis legt voor de wijze waarop u uw carrière verder zal uitbouwen. Wij gaan er prat op dat wij onze stagiairs niet aan hun lot als zelfstandige overlaten.

Bij VERSUS Advocaten geloven wij in een intensieve begeleiding door de stagemeester zelf, met geleidelijke opbouw van verantwoordelijkheden en taken. De vereisten van het beroep en de hoge graad van complexiteit en nieuwigheden waarmee u in aanraking komt tijdens de stage, maken dit noodzakelijk. Geen aanpak dus waarbij de stagiair ‘in het diepe bad’ wordt gegooid, maar een gezond evenwicht tussen opleiding enerzijds en meerwaarde van de stagiair voor het kantoor, anderzijds. Voor meer informatie over ons kantoor, verwijzen wij u graag naar onze website, www.versus-advocaten.be .