't Landgoed advocantenkantoor

't Landgoed advocantenkantoor

Adres

Koolkenstraat 9

8740 Pittem

Contactpersoon

Jan DE MONIETelefoonnummer

0475 902 518Rechtsdomeinen kantoor

‘t Landgoed is een dynamisch onafhankelijk advocatenkantoor met ervaren en gespecialiseerde medewerkers, actief in onze vestigingen in Antwerpen en West-Vlaanderen. We bieden hoogkwalitatieve juridische diensten aan de agrarische ondernemer en de landeigenaar, ons doelpubliek bij uitstek. Daarnaast werken we ook regelmatig voor lokale overheden. Wij hebben ons vooral toegelegd op het agrarisch recht met een specifieke focus op de pachtwet, het vastgoedrecht, het fiscaal- en vermogensrecht alsook het ondernemingsrecht. Dankzij onze doorgedreven specialisatie en sterke competenties in nagenoeg alle rechtsgebieden waar agrarische ondernemingen mee worden geconfronteerd, kunnen we onze cliënten de noodzakelijke totaalbenadering op kwalitatief niveau aanbieden. Het kantoor ondersteunt lezingen en publicaties.


Bijzondere kennis

  • Je bent houder van een Master in Belgisch recht.
  • Je kan academische resultaten voorleggen die jouw sterk juridisch inzicht en probleemoplossend vermogen weerspiegelen.
  • Je kan vlot communiceren, zowel geschreven als mondeling.
  • Ervaring met pachtwetgeving, vastgoed gerelateerde materies of specialisering in zakenrecht, ondernemings- of fiscaal recht is een pluspunt.
  • Je combineert een sterk analytisch vermogen met een gezonde assertieve houding en je bent een ploegspeler die ook zelfstandig kan werken.
  • Je bent gedreven en diplomatisch.
  • Het Nederlands is jouw moedertaal en je beschikt ook over een goede kennis van het Frans (schrijven en spreken).


Bijkomende info

We bieden een voltijdse betrekking aan mét voldoende tijd om te voldoen aan de stageverplichtingen.

Je maakt deel uit van een team en wordt onmiddellijk betrokken in de juridische dienstverlening aan onze cliënten. We zijn zeker niet het type raadsman die zich in zijn ivoren toren(kantoor) opsluit, omgeven door dikke boeken en een aura van onaantastbaar gelijk! ’t Landgoed is wel echt een ander type advocatenkantoor, en dit zijn onze basics: we zijn beschikbaar voor onze cliënten, wij hebben begrip voor hun onzekerheden en noden, en communiceren helder en gezwind.

Onze missie is het streven naar commerciële oplossingen voor onze cliënten zonder het voeren van (ellenlange) juridische disputen. We leggen dus sterk de nadruk op bemiddeling. Let op, we blijven wel advocaten. We houden ervan - wanneer het nodig is - om in de diepte te gaan op het dossier. We kennen de wet, rechtspraak en rechtsleer in onze niche door en door en weten precies welke argumenten werken tijdens een onderhandeling of voor de rechtbank. We onderscheiden ons door ons snel, krachtdadig en efficiënt optreden, waarbij altijd rekening wordt gehouden met de zakelijke en strategische belangen van onze cliënten.