ADVETO

ADVETO

Adres

Grote Markt 61/31

9100 Sint-Niklaas

Contactpersoon

Johan Thoen


E-mailadres

jothoen@gmail.com


Telefoonnummer

0472 74 10 58


Website

www.adveto.be


Rechtsdomeinen kantoor

We zijn een jong groeiend doch nog klein kantoor dat verschillende rechtsdomeinen bewandelt. In een samenwerking met verschillende advocaten kan worden gezorgd voor een brede opleiding, dan wel een opleiding in een specifieke richting zoals strafrecht, familierecht, consumentenrecht, contractenrecht of eventueel fiscaal recht (kantoor Antwerpen of Brussel). U zal ook rechtstreeks contact hebben met het cliënteel.


Bijzondere kennis

U hebt een brede interessewaaier waarin ofwel het burgerlijk wetboek ofwel het strafwetboek een belangrijke doch geen uitsluitende plaats innemen.


Bijkomende info

Werken met en in vertrouwen is het belangrijkste. Leren zelfstandig werken is op termijn een vereiste. Waar u deel zal uitmaken van een klein maar groeiend kantoor mag u verwachten dat u dossiers van A tot Z mee zal opvolgen. Uw eigen inbreng zal stilaan zijn plaats krijgen. Een stevige juridische achtergrond, strategisch inzicht en doorzettingsvermogen zijn daarvoor onontbeerlijke ingrediënten. Bij interesse zien wij liefst eerst uw CV via mail tegemoet.