MC2-ADVOCATEN

MC2-ADVOCATEN

Adres

Pr Jos Charlottelaan, 71

SINT NIKLAAS

Contactpersoon

Mr Paul MORTIERTelefoonnummer

037771771Rechtsdomeinen kantoor

Reeds sedert 1956 uw rots in de branding bij juridische problemen! Wij leveren kwalitatieve en professionele juridische diensten aan particulieren, bedrijven en de overheid. Onze aanpak is klantvriendelijk, oplossingsgericht en no-nonsense. Het kantoor houdt zich vooral bezig met de juridsche aspecten van volgende materies : persoon gezin familie relaties ondernemen & handeldrijven incasso contracten overeenkomsten bouwen wonen (ver)huren mede-eigendom verkeer ongevallen schade aansprakelijkheid verzekeringen strafrecht


Bijzondere kennis

Wij zoeken een stagiair(e) die van aanpakken weet, met uitstekende geschreven en gesproken taalvaardigheid. Een goede juridische analysecapaciteit en een probleemoplossende instelling gaan hand in hand. Motivatie, inzet, betrokkenheid, stiptheid en loyaliteit zijn vanzelfsprekend. Een teamspeler met een hart voor de klantgericht.

Wij bieden een stagiair(e) een praktijkgerichte opleiding in de vele takken van het recht met mogelijkheid tot specialiseren. Wij ambiëren een duurzame samenwerking uit te bouwen in een aangename werksfeer, binnen het gedreven team van een stabiel en gereputeerd regionaal advocatenkantoor.