Frans Baert & vennoten

Frans Baert & vennoten

Adres

Koning Albertlaan 128

9000 GENT

Contactpersoon

Veerle TollenaereTelefoonnummer

09/222 94 31Rechtsdomeinen kantoor

het kantoor behandelt vrijwel alle soorten zaken: burgerlijk recht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht, stedenbouw- en milieurecht, omgevingsrecht, familiaal vermogensrecht, erfrecht, bestuursrecht, financieel recht, sociaal recht, strafrecht, consumentenrecht enzovoort.


Bijzondere kennis

het publiekrecht (omgevingsrecht, ruimtelijke ordening en stedenbouw, milieu, erfgoed, bestuursrecht, grondwettelijk recht,...).


Bijkomende info

Uw profiel

  • U heeft een uitgesproken interesse in het publiekrecht (omgevingsrecht, ruimtelijke ordening en stedenbouw, milieu, erfgoed, bestuursrecht, grondwettelijk recht,...). Een specifieke vooropleiding en/of een relevante werkervaring vormen een plus.
  • U heeft zich bij voorkeur tijdens uw studies onderscheiden, geeft blijkt van een voltijdse beschikbaarheid, zin voor initiatief, samenwerking en flexibiliteit alsook een goede talenkennis.
  • U getuigt van een open geest en een grote leerbereidheid.
  • U kan zelfstandig werken, functioneert in teamverband, werkt dynamisch, nauwgezet en precies.

Wij bieden u:
  • een opleiding/samenwerking in een stabiel en gerenommeerd regionaal advocatenkantoor gevestigd te Gent met lange termijnvisie.
  • integratie in de ploeg publiekrecht met ruime ervaring in de meest onderscheiden aspecten van het publiek recht. Momenteel zoeken wij vooral geïnteresseerden in ruime sector van het omgevingsrecht en mogelijks raakvlakken met vastgoed, als ondersteuning voor Veerle Tollenaere en Pieter Van Assche.
  • diversiteit in uw werkzaamheden, waarbij u zeer nauw samenwerkt met de advocaten die de praktijkgroep leiden. U werkt zowel voor overheden, ondernemingen als particulieren in een veelzijdige context die raakvlakken met andere sectoren vertoont zoals o.a. vastgoed.
  • een zelfstandige en tegelijk ondersteunde functie, met de mogelijkheid om rechtstreekse contacten te ontwikkelen met het cliënteel alsook rechtbankervaring op te doen. U wordt betrokken bij de redactie van adviezen en het voeren van procedures voor de burgerlijke rechtbanken, bestuurlijke beroepsorganen, de Raad van State en het Grondwettelijk Hof en het ontwikkelen van projecten.
  • een vaste vergoeding aangepast aan uw ervaringsniveau, mogelijks aangevuld in functie van eigen aanbrengsten.