Sven Boullart Advocaten

Sven Boullart Advocaten

Adres

Voskenslaan 419

Gent

Contactpersoon

Sven BoullartTelefoonnummer

09/243.52.90Rechtsdomeinen kantoor

We beoefenen het ruime publiek recht: omgevingsrecht, bodem, energierecht, grondwettelijk recht, openbaar domein, ambtenarenrecht, bodem, overheidsopdrachten, … .


Bijzondere kennis

Je hebt een bijzondere interesse in het publiek recht en wil je hier verder in specialiseren. Je bent gedreven om de juiste oplossing voor een juridisch probleem te vinden en bent meertalig.


Bijkomende info

We zijn een advocatenkantoor met een hoofdkantoor in Gent en een bijkantoor in Brugge. Ons cliënteel bestaat uit een mix van overheden, bedrijven en particulieren, uit zowel binnen- als buitenland. We vormen een hecht team met diverse tableau-advocaten en advocaat-stagiairs, met secretariaatsondersteuning We bieden je een afwisselende job in een teamverband, met een correcte verloning. Je kan jezelf verder ontplooien door de nauwe samenwerking met de andere advocaten en via ons opleidingsaanbod. Je wordt gestimuleerd om alle juridische evoluties op de voet te volgen. We moedigen het schrijven van publicaties aan. Het is de bedoeling dat je, afhankelijk van je ervaringsniveau, gaandeweg zelf zaken gaat pleiten, bijeenkomsten bijwoont en in contact staat met de cliënten. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Gent.