Tim Laureys Advocaten bv CVBA

Tim Laureys Advocaten bv CVBA

Adres

Gustaaf Callierlaan 7

Gent

Contactpersoon

Tim Laureys


E-mailadres

tim@laureys.net


Telefoonnummer

09/235.27.57


Website

www.laureys.net


Rechtsdomeinen kantoor

Het kantoor richt zich in essentie tot ondernemingen, die worden bijgestaan op fiscaal en vennootschapsrechtelijk vlak. Deze bijstand strekt zich ook uit tot handelscontracten en bijstand bij overnames en herstructureringen. Ook welstellende particulieren kunnen bij het kantoor terecht voor vermogens- en successieplanning.


Bijzondere kennis

Als stagiair advocaat  bij dit niche-kantoor zal u onder verantwoordelijkheid van het gehele team (4 gespecialiseerde advocaten) een gedegen opleiding en bijstand krijgen in de praktische werking van de zakenadvocatuur.

  • Samen met de andere teamleden adviseer je onze cliënten aangaande de fiscaalrechtelijke of vennootschapsrechtelijke uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd.
  • Je onderzoekt rechtsvragen en toetst deze theoretische kennis ook af aan het praktisch haalbare en strategisch wenselijke.
  • Je komt terecht in een gezond competitieve en stimulerende werkomgeving, zowel intellectueel als menselijk.
  • Je werkt in een soms grensoverschrijdende praktijk waarbij kwaliteit op ieder niveau wordt nagestreefd, zonder daardoor de gezonde werk / leven balans uit het oog te verliezen. 


Bijkomende info

In ruil krijg je een competitieve verloning, die onder meer bestaat uit 2.000 euro per maand gedurende de eerste drie maanden, en vanaf de 4de maand 3.000 euro per maand.

De datum van aanvang van de stage is in onderling overleg te bepalen, en ook september/oktober 2018 behoort tot de mogelijkheden

Het kantoor is momenteel nog gevestigd in centrum Gent en verhuist in mei 2018 naar ruimere eigen kantoren in Melle (Gentse rand, op 400 m van R4).