LMBD Prioux

LMBD Prioux

Adres

Bevrijdingslaan 2 / 00.01

8000 Brugge

Contactpersoon

Harold MinjauwTelefoonnummer

050/322.100Rechtsdomeinen kantoor

LMBD Prioux is een onafhankelijk advocatenkantoor actief in alle domeinen van het ondernemingsrecht, met vestigingen te Brussel en Brugge. Het gros van haar advocaten is actief geweest in gereputeerde internationale kantoren. LMBD Prioux combineert dan ook deze internationale ervaring met de voordelen en flexibiliteit van een onafhankelijke Belgische structuur, onder het motto “Excellence & Flexibility”. Om haar ploeg Geschillenbeslechting / Handelsrecht te versterken is LMBD Prioux, hoofdzakelijk voor haar kantoor te Brugge, op zoek naar een stagiair-advocaat met één à twee jaar relevante ervaring.


Bijkomende info

Uw profiel:

  • U heeft een uitgesproken interesse voor alle facetten van geschillenbeslechting en het ondernemingsrecht in het algemeen en combineert uw uitmuntende juridische vaardigheden met het nodige enthousiasme, overredingskracht en een commerciële ingesteldheid.
  • Uitstekende academische resultaten zijn een troef.
  • De kandidaat spreekt Nederlands als moedertaal en heeft een goede kennis van het Engels en het Frans.

Ons aanbod:

LMBD Prioux biedt bovenal een aangename en menselijke werkomgeving, vol pertinente uitdagingen voor (vaak erg gereputeerde) Belgische en internationale cliënten. Als onafhankelijk Belgisch kantoor bieden wij ook de mogelijkheid tot verdere persoonlijke ontwikkeling en vervolmaking aan, zowel op korte, middellange als lange termijn. LMBD Prioux biedt aantrekkelijke financiële voorwaarden.