Ambos NBGO Advocaten

Ambos NBGO Advocaten

Adres

Sint Aldegondiskaai 18, 2000 Antwerpen

Antwerpen

Contactpersoon

Peter Van de VijverTelefoonnummer

032012760


Website

www.amboslaw.be


Rechtsdomeinen kantoor

Ambos NBGO is een onafhankelijk full service kantoor dat met zijn uitzonderlijke expertise en ervaring in tal van praktijkgebieden haar cliënten een professionele dienstverlening biedt op topniveau, en dit zowel op nationaal als internationaal vlak. Onze advocaten zijn erkende specialisten hun vakgebied: administratief recht, arbeidsrecht, bank-en financieel recht, commercieel recht, geschillenbeslechting, handelsrecht, IP/IT, milieu- en stedenbouwrecht, vastgoedrecht, vennootschapsrecht, verzekeringsrecht en vervoerrecht.


Bijzondere kennis

U beschikt over een diploma Master in de Rechten, met bijzonder interesse voor het handelsrecht en het vervoerrecht. Daarnaast beschikt U over een zeer goede talenkennis (Nederlands, Frans en Engels - bijkomende talen of buitenlandse studeer/werkervaring zijn een pluspunt). beschikt over uitstekende juridische capaciteiten, ondernemerszin en goede communicatievaardigheden. U kunt zelfstandig werken. U draagt groepsgeest en flexibiliteit hoog in het vaandel.


Bijkomende info

Ambos NBGO is op zoek naar een stagiair(e) om de praktijkgroep Vervoerrecht in haar kantoor te Antwerpen verder uit te bouwen.