Elegis - Huybrechts, Engels, Craen en vennoten

Elegis - Huybrechts, Engels, Craen en vennoten

Adres

Mechelsesteenweg 64 / 201

Antwerpen

Contactpersoon

Mr. Wim Slosse


E-mailadres

w.slosse@elegis.com


Telefoonnummer

03/244.15.60


Website

www.elegis.be


Rechtsdomeinen kantoor

Elegis is een onafhankelijk, Belgisch advocatenkantoor met vestigingen in Antwerpen, Brussel, Luik en Eupen. Elegis heeft een gevarieerd cliënteel bestaande uit internationale en lokale bedrijven, overheden, verzekeringsmaatschappijen, financiële instellingen en particulieren. In al onze kantoren werken advocaten gespecialiseerd in de verschillende domeinen van het recht, zodat er een bekwame en totale dienstverlening wordt gegarandeerd.


Bijzondere kennis

Voor het kantoor te Antwerpen zijn de vakgroepen gespecialiseerd in publiek- en administratief recht en in vastgoedrecht op zoek naar een gemotiveerde stagiair of jonge medewerker (maximaal 5 jaar ervaring) voor start in september 2017. Een bijzondere interesse in het publiek- en administratief recht is een vereiste, en kan worden aangetoond door (minstens) een minor in de masteropleiding en/of relevante ervaring. Uitstekende studieresultaten en de relevantie van de ervaring strekken tot aanbeveling.


Bijkomende info

De stagiair of medewerker zal worden ingeschakeld in een team van drie advocaten die alle gespecialiseerd zijn in het publiek- en administratief recht (o.m. stedenbouw, milieu, afval, overheidsopdrachten, alsook algemeen publiek recht) en het vastgoedrecht (o.m. handelshuur, aannemingen, contracten). De stagiair zal een gedegen opleiding krijgen waarbij alle aspecten van de advocatuur aan bod zullen komen, en de medewerker zal de gelegenheid krijgen om zich verder te bekwamen in bovenvermelde vakgebieden.

Geïnteresseerden kunnen hun curriculum vitae en motivatiebrief versturen aan Mr. Wim Slosse, per e-mail op w.slosse@elegis.com of per post aan Elegis - Huybrechts, Engels, Craen en vennoten, Mechelsesteenweg 64, 2018 Antwerpen.