IMPOSTO Advocaten

IMPOSTO Advocaten

Adres

President Kennedypark 41

8500 Kortrijk

Contactpersoon

Kristin LavigneTelefoonnummer

056/24 13 13


Website

www.imposto.be


Rechtsdomeinen kantoor

IMPOSTO Advocaten is een onafhankelijk advocatenkantoor gevestigd te Kortrijk, gespecialiseerd in het fiscaal recht, vennootschapsrecht, vermogensrecht en ondernemingsrecht, zowel in advies als in geschillen.

De missie van IMPOSTO Advocaten bestaat in het bijstaan van familiebedrijven in hun belangrijkste dimensies: Fiscaliteit, Vermogen & Ondernemen. Dit vertaalt zich onder meer in volgende kernexpertises: ondernemen, vastgoed, vennootschappen, fusies & overnames, opvolging & governance, vermogen, geschillen en fraude. IMPOSTO Advocaten wordt gekenmerkt door kwalitatief maatwerk en een teamgerichte aanpak, vanuit de betrachting om aan onze clienten de hoogst mogelijke toegevoegde waarde te bieden.

IMPOSTO Advocaten weet haar missie te realiseren door voortdurend te investeren in kennis- en expertise-uitbouw. De vruchten hiervan worden onder meer gedeeld via de IMPOSTO Nieuwsbrief en de IMPOSTO Academy.


Bijzondere kennis

Advocaat (stagiair) fiscaal recht​

Functie

IMPOSTO Advocaten is op zoek naar aankomend talent met een passie voor het fiscaal recht. Je krijgt bij ons de kans om je te ontplooien in een uitdagende en intellectueel stimulerende werkomgeving. In overleg met een team van specialisten in hun vak analyseer je de uitdagingen en vraagstukken waarmee clienten worden geconfronteerd om hen op het hoogst mogelijke niveau maatwerk aan te bieden, zowel in advies als in geschillen. Je wordt hierin ondersteund door doorgedreven teamwerk en een gestructureerd systeem van kennis- en expertise-uitbouw alsook door een gedegen interne kantoororganisatie en bijzonder aangename werkomgeving met vlot bereikbare en moderne kantoren. Je ontvangt een motiverende vergoeding in functie van ervaring en inzet.

Profiel
Je beschikt over:

  • een diploma Master in de Rechten en aanvullende opleiding fiscaal recht
  • een bijzondere interesse in het vennootschapsrecht strekt tot aanbeveling 
  • je bent net afgestudeerd of hebt reeds enkele jaren ervaring in de advocatuur opgedaan
  • een kritische geest met scherp analytisch inzicht
  • doorzettingsvermogen en de zin om een grondige juridische en fiscale analyse te maken
  • een creatieve en teamgerichte ingesteldheid


Bijkomende info

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een uitgebreid CV met motivatiebrief ter attentie van Kristin Lavigne: kristin.lavigne@imposto.be.