Mythra Fiscale Advocaten

Mythra Fiscale Advocaten

Adres

Parklaan 187, 9300 Aalst

Aalst

Contactpersoon

Sophie Lippens


E-mailadres

info@mythra.be


Telefoonnummer

053 89 35 60


Website

www.mythra.be


Rechtsdomeinen kantoor

Mythra is een jong fiscaal nichekantoor gelegen in Aalst en telt drie vennoten: David, Sophie en Hendrik hebben elk een jarenlange ervaring bij (inter)nationale topadvocatenkantoren. Mythra assisteert haar cliënten bij elke fiscale vraag, dit zowel preventief in de vorm van advies, bijstand bij onderhandelingen, rulings en opleidingen, als repressief, door haar cliënteel bij te staan bij administratieve en fiscaal (straf)rechtelijke onderzoeken en procedures. Mythra onderscheidt zich van andere fiscale nichekantoren doordat zij het traditionele procedure- en rechtbankwerk combineert met hands-on adviesverlening over alle aspecten binnen de (inter)nationale fiscaliteit.

In een team van ervaren fiscalisten analyseer je kritisch de juridisch complexe vraagstukken met een bijzondere aandacht voor dossieropbouw en strategie. Je krijgt de mogelijkheid om op continue basis in de dossiers te werken: van cliëntencontact tot de pleitzitting, van voorbereidend opzoekingswerk tot het gestructureerd (leren) uitschrijven van een rulingaanvraag, een advies, een bezwaarschrift of een conclusie. Mythra werkt vaak in een internationale context. Dit zal je toelaten om jouw juridisch Engels verder aan te scherpen. Je wordt actief betrokken in de werking van het kantoor en de vennoten zijn er om je te helpen. Het publiceren in eigen naam van juridische bijdragen wordt aangemoedigd en er wordt aandacht besteed aan een goede work life balance. Het kantoor is bovendien vlot bereikbaar en je hebt recht op 20 verlofdagen.

In functie van jouw ervaring en inzet ontvang je een motiverende vergoeding. In september zal een advocaat-stagiair Mythra vervoegen, maar we zijn samen op zoek naar nog een collega om samen te werken aan de uitbouw van het kantoor.


Bijzondere kennis

  • Je bent in het bezit van een diploma Master in de Rechten en (eventueel) een aanvullende opleiding in de fiscaliteit. Goede studieresultaten en/of academische inspanningen spreken in je voordeel.
  • Je bent Nederlandstalig met een goede kennis (mondeling en geschreven) van het Frans en het Engels.
  • Je bent juridisch sterk en proactief en je werkt nauwgezet met oog voor detail.
  • Je hebt een teamgerichte ingesteldheid.
  • Je bent communicatief en in staat om zelfstandig te werken en deadlines te respecteren.


Bijkomende info

Gebeten door fiscaliteit maar nog geen aanvullende opleiding? Geen nood, Mythra biedt jou de kans om deeltijds stage te lopen en tegelijkertijd een bijkomende opleiding te volgen!