Noben & Simons

Noben & Simons

Adres

F. Rooseveltlaan 70

1800

Contactpersoon

Kristoff SimonsTelefoonnummer

+32(0)2 253 26 00Rechtsdomeinen kantoor

Noben & Simons is een dynamisch advocatenkantoor in Vilvoorde met een ruime dienstverlening aan bedrijven en particulieren. Het kantoor is georganiseerd in functie van specialisatiedomeinen en kan daarbij rekenen op advocaten met een uitgebreide en jarenlange praktijkervaring. De specialisatiedomeinen waarmee het kantoor bekendheid heeft verworven zijn:

  • familierecht
  • huwelijksvermogensrecht
  • erfrecht
  • aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
  • huurrecht
  • bouwrecht
  • invorderingen


Bijzondere kennis

Noben & Simons is op zoek naar een ervaren Medewerker Familierecht met feeling voor mensen. Wij zoeken een dynamische medewerker in het familierecht, huwelijksvermogensrecht en erfrecht met een aantal jaren ervaring in het domein van het familierecht.

U bent Nederlandstalig met een zeer goed kennis (mondeling en geschreven) van het Frans en het Engels. Daarnaast bent u dynamisch, goed georganiseerd en flexibel ingesteld. U houdt ervan om zowel autonoom als in teamverband resultaat neer te zetten. Als zelfstandig medewerker krijgt u de gelegenheid om regelmatig voor de rechtbank te pleiten, rechtstreeks met het cliënteel samen te werken en wordt u omringd door een ervaren ploeg advocaten. Ervaring in het zelfstandig begeleiden van cliënten in het domein van het familierecht beschouwen wij dan ook als een pluspunt.


Bijkomende info

Bij uw sollicitatiebrief ontvangen wij graag de vermelding van de vakdomeinen waarin u ervaring heeft opgedaan, uw motivatie voor de functie, evenals uw CV met toelichting over uw werkervaring, opleiding en talenkennis. Alle kandidaturen worden met de grootste discretie behandeld.

Stuur uw email dan wel brief naar BVBA Noben en Simons Advocaten, F. Rooseveltlaan 70 te 1800 Vilvoorde (Tel.+32(0)2 253 26 00 Fax +32(0)2 253 26 36), en dit ter attentie van Kristoff Simons (kristoff.simons@noben-simons.be)