Rivus Advocaten

Rivus Advocaten

Adres

Sint-Michielslaan 2

1150 Brussel

Contactpersoon

Meester Anton van Zantbeek of Meester Ann Maelfait


E-mailadres

info@rivus.be


Telefoonnummer

02 613 09 70


Website

www.rivus.be


Bijzondere kennis

Ter versterking van ons kantoor in Brussel zoeken wij een fiscaal advocaat (al dan niet stagiair).

Profiel van de geschikte kandidaat

  • Je bent Master in de rechten, met een aanvullende Master-na-Master fiscaliteit of een LLM in fiscaliteit aan een buitenlandse universiteit. Goede studieresultaten en/of academische inspanningen en/of (wetenschappelijke) publicaties spreken in je voordeel.
  • Je hebt een bijzondere interesse voor (internationaal) fiscaal recht met betrekking tot particulieren. Ervaring in een gespecialiseerd Belgisch of internationaal advocaten/advieskantoor is een pluspunt maar geen noodzakelijkheid.
  • Je bent juridisch zeer sterk en bovendien leergierig, analytisch en resultaatsgericht.
  • Je houdt ervan om grondige analyses te maken en creatieve, praktische en kwaliteitsvolle oplossingen voor de cliënt aan te bieden. Complexe (internationale) fiscale vraagstukken waarmee vermogende particulieren worden geconfronteerd, beschouw je als een uitdaging.
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken en deadlines te respecteren. Werken in teamverband vormt voor jou geen probleem.
  • Je moedertaal is het Nederlands of het Frans. Een goede kennis van Engels is een plus voor de internationale materie waarin je zal adviseren.
Aanbod
Wij bieden jou de kans om in een dynamische omgeving jouw kennis in de materie verder uit te diepen. Je komt terecht in een kantoor met een sterke reputatie en kan rekenen op de persoonlijke en directe betrokkenheid van een ervaren advocaat, die u zal bijstaan en aansturen bij uw verdere opleiding en ontwikkeling.

De dossiers die je zal behandelen betreffen voornamelijk fiscaal-juridische vraagstukken, met de nadruk op internationale fiscaliteit. Het kantoor biedt een motiverende vergoeding die in overeenstemming is met uw ervaring.

Geïnteresseerd? Stuur dan jouw CV met motivatiebrief naar info@rivus.be ter attentie van Meester Anton van Zantbeek of Meester Ann Maelfait.