Rivus Advocaten Avocats

Rivus Advocaten Avocats

Adres

Sint-Michielslaan 2

1150 Brussel

Contactpersoon

Sigrid AllemeerschTelefoonnummer

02 613 09 70


Website

www.rivus.be


Bijzondere kennis

Ter versterking van ons kantoor in Brussel zoeken wij een advocaat-medewerker met een bijzondere interesse voor vermogens- en successieplanning. De dossiers die je zal behandelen betreffen voornamelijk dossiers rond vermogensplanning en de daarbij horende redactie van aktes (huwelijks- en samenlevingscontracten, testamenten, schenkingsaktes, voorlopig bewind, burgerlijke maatschap, stichting, aangiftes van nalatenschap enz.). Je verzorgt daarbij de dagelijkse opvolging van de jou toevertrouwde dossiers, en de daarmee verbonden contacten met notarissen en andere raadgevers.


Bijkomende info

Profiel van de geschikte kandidaat
Je bent Master in de rechten, met bij voorkeur een bijkomende opleiding in het notariaat. Goede studieresultaten en/of academische inspanningen en/of (wetenschappelijke) publicaties spreken in je voordeel. Je hebt reeds enige ervaring opgedaan in een notaris/advocatenkantoor dan wel heb je een bijzondere interesse voor vermogens- en successieplanning. Je bent juridisch zeer sterk en werkt nauwgezet met oog voor detail, zelfstandig en pro actief. Je houdt ervan om grondige analyses te maken en creatieve, praktische en kwaliteitsvolle oplossingen voor de cliënt aan te bieden. Je bent communicatief sterk en je bent in staat om zelfstandig te werken en deadlines te respecteren. Je moedertaal is het Nederlands of Frans en je hebt een goede actieve kennis van het Engels.

Aanbod
Wij bieden jou de kans om in een dynamische omgeving jouw kennis in de materie verder uit te diepen. Je komt terecht in een kantoor met een sterke reputatie en kan rekenen op een persoonlijke en directe betrokkenheid van een ervaren advocaat, die je zal bijstaan en aansturen bij jouw verdere opleiding en ontwikkeling. Het kantoor biedt een motiverende vergoeding die in overeenstemming is met uw ervaring.