Rivus Advocaten Avocats

Rivus Advocaten Avocats

Adres

Sint-Michielslaan 2

1150 Brussel

Contactpersoon

Sigrid AllemeerschTelefoonnummer

02 613 09 70


Website

www.rivus.be


Bijzondere kennis

Ter versterking van ons kantoor in Brussel zoeken wij een advocaat-medewerker die zich toelegt op de civiele procedures in het familiaal vermogensrecht. De dossiers die je zal behandelen betreffen voornamelijk procedures in de materies vereffening-verdeling nalatenschappen, verzegeling, echtscheidingen, enz.


Bijkomende info

Profiel van de geschikte kandidaat
Je bent Master in de rechten en eventueel Master in het notariaat. Goede studieresultaten en/of academische inspanningen en/of (wetenschappelijke) publicaties spreken in je voordeel. Je hebt reeds (enige) ervaring opgedaan in litigation (bij voorkeur procedures van vereffening-verdeling, echtscheiding, voorlopig bewind). Je bent een echte doorzetter en bent juridisch zeer sterk. Je werkt nauwgezet, zelfstandig en pro actief. Je houdt ervan om grondige analyses te maken en vecht steeds voor het beste resultaat voor de cliënt. Je combineert vastberadenheid steeds met de nodige empathie voor de cliënt. Je bent communicatief sterk en je bent in staat om zelfstandig te werken en deadlines te respecteren. Je moedertaal is het Nederlands of Frans en je hebt een goede actieve kennis van het Engels.

Aanbod
Wij bieden jou de kans om in een dynamische omgeving jouw kennis in de materie verder uit te diepen. Je komt terecht in een kantoor met een sterke reputatie en kan rekenen op een persoonlijke en directe betrokkenheid van een ervaren advocaat, die je zal bijstaan en aansturen bij jouw verdere opleiding en ontwikkeling. Je verzorgt daarbij de dagelijkse opvolging van de jou toevertrouwde dossiers, en de daarmee verbonden contacten met notarissen en andere raadgevers. Het kantoor biedt een motiverende vergoeding die in overeenstemming is met uw ervaring.