Sven Boullart

Sven Boullart

Adres

Voskenslaan 419

9000 Gent

Contactpersoon

Sven BoullartTelefoonnummer

09/243 52 90


Rechtsdomeinen kantoor

Publiek recht in de ruimste zin, zoals het grondwettelijk recht, het bestuursrecht, het omgevingsrecht, het energierecht, het overheidsopdrachtenrecht, het onteigeningsrecht, … .


Bijzondere kennis

Advocatenkantoor Sven Boullart is op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e) voor het domein van het publiek recht in de ruimste zin, zoals het grondwettelijk recht, het bestuursrecht, het omgevingsrecht, het energierecht, het overheidsopdrachtenrecht, het onteigeningsrecht, … . Bij de behandeling van die materies komt het kantoor ook regelmatig in aanraking met aspecten van het contractenrecht, strafrecht, vennootschapsrecht, goederenrecht, … .

Het kantoor behandelt binnen die materies een waaier aan dossiers voor zowel particulier, commercieel als institutioneel cliënteel en dit zowel op nationaal als internationaal vlak. Het kantoor levert binnen deze domeinen adviserende bijstand en bijstand in de geschillenbeslechting voor de diverse types van rechtscolleges (het Grondwettelijk Hof, de Raad van State, de Raad voor Vergunningsbetwistingen en andere administratieve rechtscolleges, de verscheidene hoven en rechtbanken en het Hof van Cassatie inzake strafzaken) en de administratieve overheden.


Bijkomende info

Wat zoeken wij?

  • Je bent een gemotiveerde eerstejaars of tweedejaars stagiair;
  • Je hebt een bijzondere interesse in en een primaire kennis van het grondwettelijk recht en het administratief recht;
  • Je levert grondig en juridisch kwalitatief werk af;
  • Je gaat voor een pragmatische en proactieve aanpak;
  • Je functioneert vlot in teamverband;
  • Je hebt een verzorgd taalgebruik en beschikt over goede schrijf- en opzoekvaardigheden;
  • Je kan zelfstandig werken en je bent gedreven, autodidactisch en flexibel;
  • Je hebt een gedegen kennis van het Frans en het Engels.
Wat bieden wij aan?
Het kantoor biedt je de mogelijkheid tot een intensieve samenwerking in teamverband en de mogelijkheid tot zelfontplooiing in de gespecialiseerde materies waarin het kantoor haar diensten verleent en dit voor een particulier, commercieel en institutioneel cliënteel met een nationale en internationale achtergrond.

Interesse?
Je CV met begeleidende motivatiebrief kan worden gericht aan Mr. Sven Boullart op sven.boullart@boullart.be.