Advocatenrun 2019

Op 2 juni geven we opnieuw het startschot van de Advocatenrun! We maken er een sportieve familiedag van. Ontdek hieronder het programma en schrijf u snel in.

Advocatenrun op 2 juni 2019

De OVB organiseert op 2 juni opnieuw haar sportieve familiehappening aan het Koloniënpaleis in Tervuren. Zon kunnen we niet garanderen, maar wel een gevarieerd programma voor jong en oud.

Lopers kunnen deelnemen aan de Advocatenrun van 5 of 12 km. Voor kinderen is er een speciale Kidsrun. Ook wandelaars en supporters zijn van harte welkom om van de mooie omgeving te genieten. Naast een sportief programma zorgen we voor leuke kinderanimatie, lekker eten en een streepje muziek. Een gedetailleerd programma vindt u hieronder. Voorinschrijvingen zijn mogelijk tot en met maandag 27 mei.
 
Mis deze leuke familiedag niet!

Schrijf u hier in voor deze sportieve happening

Programma

Vanaf 13u00: Onthaal en daginschrijvingen

14u: Kidsrun
Een run van 1 km door het park van Tervuren voor kinderen van 4 tot 10 jaar.

14u20: Opwarming 5 km
Warm samen met de mensen van De Kinépraktijk uw spieren op vooraleer u met de loopwedstrijd start. Ook getrainde kinderen kunnen meelopen.

14u30: Start loopwedstrijd 5 km, Nordic Walking, circusworkshop en architectuurwandeling

Nordic Walking
Tijdens de Nordic Walking traint u met de speciale stokken uw lichaam intensiever dan tijdens gewoon wandelen. Breng zelf uw wandelstokken mee.

Circusworkshop
Tijdens de circusworkshop van Circodans leren kinderen allerhande circustechnieken zoals evenwicht, jongleren, acrobatie en circustheater. Als afsluiter tonen ze hun kunsten in een minivoorstelling. Kinderen jonger dan 6 jaar zijn welkom onder begeleiding van de ouders.

Architectuurwandeling
Tijdens de Architectuurwandeling bekijkt u het Africamuseum door een andere bril.

15u15: Opwarming en start loopwedstrijd 12 km
Tijdens de run van 12 km wordt u tweemaal bevoorraad. Ook getrainde kinderen kunnen meelopen.
Deelnemers kunnen gebruikmaken van de douches in de sporthal. De shuttledienst brengt u daar op geregelde tijdstippen naartoe.

16u45 – 18u: Optreden 2Man Sound

17u: Opening buffetten

18u: Prijsuitreiking

Doorlopend
Kinderanimatie: springkastelen, grime, glittertattoos en crazy hair (funky kapsalon) door Papillonneke

Massagestand: een deugddoende massage na afloop van de run door De Kinépraktijk Hoeilaart, onder leiding van kinesist Geert Boydens.

Ontdek hier het parcours van de 5 en 12 km

Inschrijving Advocatenrun 2019

Mis deze sportieve familiedag niet. Verruil uw toga voor een sportieve outfit en geniet van een leuke dag met collega's en familie. Voorinschrijvingen t.e.m. 27 mei.

Schrijf u nu in

Steun Advocaten Zonder Grenzen

Voor elke inschrijving van een volwassen deelnemer schenkt de OVB 2 euro aan Advocaten Zonder Grenzen, een internationale NGO die zich inzet voor de verdediging van de mensenrechten en de ondersteuning van justitie. 

Kom meer te weten over deze organisatie en hun projecten op www.asf.be.

ZA-Team, De Kinépraktijk en 2Man Sound

Voor de Advocatenrun kan de OVB rekenen op de professionele begeleiding van: 

Sportclub ZA-Team (Zoniën Athletics Team)
Voor het tiende jaar op rij kan de OVB rekenen op de logistieke steun van het ZA-Team voor de organisatie van de Advocatenrun.

De Kinépraktijk
Onder leiding van kinesist Geert Boydens zorgt De Kinépraktijk opnieuw voor de opwarming voor de loopwedstrijden. Ook na de inspanningen kunt u genieten van een deugddoende massage. De Kinépraktijk is gevestigd in Hoeilaart en verzorgt onder meer orthopedische en sportrevalidatie, sportpreventie, neurologische revalidatie en psychomotoriek.

2Man Sound
De presentatie van de Advocatenrun is opnieuw in handen van 2Man Sound. Na de wedstrijden zorgen ze voor een spetterend optreden! 2Man Sound is een onderdeel van de vzw Ready to Go, die actief is in de sport- en cultuurwereld. Zowel Frank als Wim hebben de afgelopen 20 jaar met diverse pop- en rockbands het hele Vlaamse land doorkruist.

Meer info over onze partners ZA-Team
De Kinépraktijk
2ManSound

Met dank aan

Onze hoofdsponsors
         

Onze sponsors
                            
Dank aan