Juridis

Juridis

Adres

Brand Whitlocklaan 133

1200 Sint Lambrechts Woluwe (Montgomery)

Contactpersoon*

Marie Zagheden - Cattrysse // Matthias Müller-TrawinskiTelefoonnummer

0032 475 527 380


Website

www.juridis.be


Rechtsdomeinen kantoor

Juridis is als advocatenkantoor gespecialiseerd in verzekering- en aansprakelijkheidsrecht, met ook een erkende praktijk in sociaalrecht. Uniek is zeker dat ons kantoor een zeer menselijke schaal heeft willen behouden (15 advocaten), met nochtans de meest gerespecteerde klanten in de verzekeringssector, bovenop een reeks succesvolle KMO's.


Bijzondere kennis

Heeft u minstens 2 jaar ervaring? Heeft u reeds de BUBA examens afgelegd? Heeft u passie voor verzekerings-/aansprakelijkheidsrecht en contractueel recht? Bent u Nederlandstalig, met mogelijk ook een goede kennis van Duits en eventueel Frans? Bent u resultaatgericht, met een analytische geest? Houdt u van autonomie, met toch zin om nog bij te leren? Dan bent u zeker welkom bij ons!


Bijkomende info

Met wie zult u werken? Marie Zagheden - Cattrysse, de oprichter van het advocatenkoor en erkende auteur en lector in verzekering- en sociaalrecht, heeft besloten om 2 nieuwe advocaten aan te trekken. Zij zal die persoonlijk overzien en hen topdossiers toevertrouwen. En dat is een unieke opportuniteit. Natuurlijk zal het hele team u ook bijstaan om snel tot de beste vakmensen in onze sector toe te behoren.

Waar zult u werken? Juridis heeft vestigingen in Brussel, Luik en Keulen. U zult in ons strategisch gelegen kantoor in Brussel (Montgomery) gebaseerd zijn.

Wat bieden wij? Bij ons wordt u eigenlijk lid van een kleine en dus sterke familie, met sterke waarden. Wij houden van een dynamische ontwikkeling in een familiale werksfeer, waar elk individu zich kan ontplooien via boeiende dossiers en een aantrekkelijke package.