Casteleyn Advocaten

Casteleyn Advocaten

Adres

Antwerpse Steenweg 47

9160 Lokeren

Contactpersoon*

Elke CasteleynWebsite

www.dkc-law.be


Rechtsdomeinen kantoor

  • Overheidsopdrachten
  • Concessies
  • Publiek-private samenwerking
  • Bouwrecht


Bijkomende info

Casteleyn Advocaten is een advocatenkantoor gelegen in het centrum van de groene stad aan de Durme, Lokeren. Het is een waar nichekantoor gespecialiseerd in overheidsopdrachten, concessies, publiek- en private samenwerkingen en bouwrecht (www.dkc-law.be).

Het cliënteel bestaat uit zowel aanbestedende overheden (al dan niet publiekrechtelijk instanties) als ondernemingen. Door de groei van het kantoor in Lokeren zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiair met een gezonde interesse in voormelde vakgebieden. Je krijgt een gedegen opleiding van mr. Elke Casteleyn, die naast advocaat ook praktijkassistent is aan de Vakgroep Europees, Publiek- en Internationaal Recht, Vakgebied Bestuursrecht aan de Rechtsfaculteit van de UGent.

Je zal worden uitgedaagd en de kans krijgen om je volledig te ontplooien, niet alleen door het behandelen van uitdagende dossiers, maar ook door het opleidingsaanbod van het kantoor. Daarnaast word je ook gestimuleerd om te publiceren in vakbladen en om, stap per stap, te leren zelf opleidingen te geven. Het is de bedoeling dat je op termijn dossiers zelfstandig leert behandelen, alleen vergaderingen bij cliënten bijwoont, gerechtelijke expertises opvolgt en zaken gaat pleiten voor zowel de gewone hoven en rechtbanken als de Raad van State.

Je werkt vanuit het splinternieuwe kantoor in Lokeren, gelegen vlak aan het sportcentrum, het Bospark (met looppiste) en de Durme, maar ook de gezellige Markt. Het nieuwe kantoor is makkelijk bereikbaar zowel met de trein als met de auto. Die laatste kan je vlakbij gratis parkeren. Voor jouw inzet krijg je niet alleen heel wat kansen, maar ook een correcte verloning.

Voel je je uitgedaagd of ben je nieuwsgierig? Stuur een e-mail met jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar elke.casteleyn@dkc-law.be. Het spreekt voor zich dat jouw kandidatuur strikt vertrouwelijk wordt behandeld.