Argus Advocaten

Argus Advocaten

Adres

Kolonel Dusartplein 34, bus 1

Hasselt

Contactpersoon*

Mieke LiesensTelefoonnummer

011/28.64.20Bijzondere kennis

Wij zijn op zoek naar een advocaat-stagiair(e) om ons team sociaal recht (arbeids- en sociale zekerheidsrecht) te versterken vanaf 01/09/2019.

  • Ben je enthousiast, gedreven, sociaalvaardig, flexibel, stressbestendig en heb je een vlotte pen?
  • Heb je een bijzondere interesse voor het sociaal recht of ben je zelfs in het bezit van een postgraduaat of MANAMA sociaal recht?
Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!


Bijkomende info

Argus Advocaten is een multidisciplinair advocatenkantoor, actief in alle rechtsdomeinen. Het team bestaat uit een 15-tal advocaten, elk met een eigen specialisatie.

Argus Advocaten maakt zich sterk voor een oplossingsgerichte aanpak. Onze rol zien we liefst preventief en proactief. Dit wil zeggen: rond de tafel, bij de cliënt of bij ons, om advies en bijstand te verlenen. Is een gerechtelijke procedure onvermijdelijk? Dan gaan we tot het uiterste om de belangen van onze cliënt te verdedigen.

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in een specifiek rechtsdomein. Elk juridisch vraagstuk bekijken we door de bril van een expert. Maar een juridische kwestie staat nooit op zich. Er zijn altijd raakvlakken met andere rechtsdomeinen. Daarom kijken we ook over de grenzen van een vakgebied heen. We kiezen resoluut voor een totaalbenadering van uw vraag.