Advocatenkantoor Jan Bergmans

Advocatenkantoor Jan Bergmans

Adres

Eikenstraat 80

2840 Rumst-Reet

Contactpersoon*

Jan BergmansTelefoonnummer

03/844.25.60Rechtsdomeinen kantoor

Het kantoor is een nichekantoor, gespecialiseerd in het insolventierecht, burgerlijk aansprakelijkheidsrecht (verzekeringen, verkeer (burgerlijk en strafrechtelijk), schadeberekening, ) en het ondernemingsrecht. Wij behandelen over het ganse Vlaamse landsgedeelte zaken voor vennootschappen, zelfstandigen, particulieren en verzekeringsmaatschappijen. Wij worden zowel door de Ondernemingsrechtbank Antwerpen afdeling Mechelen als afdeling Antwerpen aangesteld als curator in faillissementen of als vereffenaar van vennootschappen.


Bijzondere kennis

Er is een vacature voor een advocaat-stagiair(e) met bijzondere interesse in het insolventie- en ondernemingsrecht. Interesse in burgerlijk aansprakelijkheidsrecht en verkeer is een pluspunt. Kernwaarden zijn: zelfstandigheid, creativiteit, kritische geest, zelfzekerheid, flexibiliteit. Het is de bedoeling om vlot ingeschakeld te worden in het kantoor en dossiers te behandelen van A tot Z. Voor faillissementen wil dat zeggen van de afstapping samen met de curator, over het nazicht van de schuldvorderingen tot afsluiting van het faillissement. Voor andere dossiers, van het uitbrengen van advies over het opstellen van een dagvaarding en besluiten tot het pleiten van de zaak voor de rechtbank. Daarom is het ook noodzakelijk om over een wagen (en een geldig rijbewijs) te beschikken.


Bijkomende info

Het kantoor bestaat uit 5 advocaten en biedt een degelijke en persoonlijke opleiding. Er is vrijheid om een eigen cliënteel op te bouwen. Doorgroeien in het kantoor is eveneens mogelijk.