Firmus Advocaten

Firmus Advocaten

Adres

Verlatstraat 23-25

Antwerpen

Contactpersoon*

Ria Hens


E-mailadres

ria@firmus.be


Telefoonnummer

036530030


Website

www.firmus.be


Rechtsdomeinen kantoor

Firmus Advocaten is op zoek naar een advocaat-stagiair of advocaat-medewerker ter versterking van haar departementen Vastgoed- en Omgevingsrecht. Het kantoor biedt intellectueel uitdagend juridisch werk aan, waarbij een probleemgerichte aanpak van het dossier centraal staat. U komt terecht in een jong en ambitieus team en krijgt de opportuniteit het kantoor verder mee uit te bouwen. Eigen inzet en initiatieven worden aangemoedigd. U handelt dossiers af van A tot Z.


Bijzondere kennis

U bent houder van een master in Belgisch recht, waarbij uw kennis, ervaring en/of interesse zich uitstrekt tot het omgevingsrecht, het administratief recht in het algemeen, het vastgoedrecht, het aannemingsrecht en het zakenrecht. U heeft een mooi academisch parcours afgelegd en getuigt van kennis, ervaring en interesse in voormelde rechtsdomeinen, kennis die u blijvend wil ontwikkelen en verfijnen. U bent collegiaal ingesteld, flexibel en dynamisch. U kan een aantrekkelijk en competitief verloningspakket bekomen, in overeenstemming met uw kwaliteiten en inzet. U heeft een grondige kennis van het geschreven en gesproken Nederlands. Meertaligheid is een troef.


Bijkomende info

Firmus is een dynamisch advocatenkantoor gevestigd in Antwerpen Zuid aan de Verlatstraat 23-25 op een steenworp van het recente gerechtsgebouw en alle belangrijke invalswegen.

Voor verdere informatie: www.firmus.be - info@firmus.be.

Uw CV met motivatiebrief, die vertrouwelijk behandeld zullen worden, dienen per e-mail te worden overgemaakt aan info@firmus.be ter attentie van mr. Ria Hens.