Schoups

Schoups

Adres

De Burburestraat 6-8

2000 Antwerpen

Contactpersoon*

Sigrid Allemeersch


E-mailadres

career@schoups.be


Telefoonnummer

03 260 98 60


Website

www.schoups.com


Rechtsdomeinen kantoor

Schoups is een middelgroot Belgisch advocatenkantoor met vestigingen in Antwerpen en Brussel. Het kantoor adviseert nationale en internationale cliënten uit de ondernemingswereld. Ons team specialisten (50-tal advocaten) bestrijkt de voornaamste rechtsdomeinen die voor ondernemingen van belang zijn. Ons kantoor organiseert het werk in verschillende vakgroepen. Onze advocaten specialiseren zich in hun betrokken domeinen met het oog op een kwaliteitsvolle dienstverlening. Het kantoor ondersteunt hierbij ook lezingen en publicaties.


Bijzondere kennis

Je bent houder van een Master in Belgisch recht. Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en een goede kennis van het Frans en het Engels (schrijven en spreken). Je kan academische resultaten voorleggen die jouw sterk juridisch inzicht en probleemoplossend vermogen weerspiegelen. Je combineert een sterk analytisch vermogen met een gezond assertieve houding en je bent een ploegspeler die ook zelfstandig kan werken.


Bijkomende info

Schoups heeft vacatures voor eerstejaarsstagiairs met een sterke interesse in ondernemingsrecht (o.m. vennootschapsrecht, M&A en algemeen handelsrecht), in verbintenissen- en contractenrecht (bouwrecht en vastgoed) en/of in publiek bouwrecht (gunning en uitvoering van overheidsopdrachten), om vanaf augustus/september 2020 te beginnen.