Ga verder naar de inhoud

AGLO'S Advocaten

Profiel

Let's talk business AGLO’S Advocaten is een nieuw (samengesteld) nest onder leiding van 5 ondernemende advocaten. In het kader van onze explosieve expansie, zoeken wij een gedreven tableau advocaat en/of stagiair, met een deep deep love voor het ondernemingsrecht. Zoek jij een opportuniteit waarin je je tomeloze passie kwijt kan én net dat stapje verder mag gaan? Dan kunnen wij alleen maar zeggen… Honey, you're home!

Aanbod

Who are YOU? Jouw superpower? Eén blik op een dossier en je bent in staat een grondige analyse te maken en meteen enkele creatieve en praktijkgerichte oplossingen aan te reiken. Op je ondernemingszin staat geen rem en bent steeds volhardend, maar zeker even nauwkeurig, in al je werk. Boomen doe je niet alleen, dus teamwork is één van jouw stokpaardjes. Did we just describe you? Then it’s a match! Maak je klaar om deel uit te maken van een warm nest, vol ondernemende advocaten. Stuur meteen je cv en motivatiebrief naar contact@aglos.be en we will see you soon!

Rechtsdomein

Wat staat je te wachten? Uitdagende cases, waaronder zaken met betrekking tot vennootschapsrecht, bijzondere overeenkomsten, insolventierecht, arbeidsrecht, faillissementen, etc., waar jij mee je stempel op mag drukken. Omringd door een nest vol ambitieuze collega’s, die je dagelijks inspireren, motiveren en bijleren, ga jij zelf aan de slag en bouw je ervaring op. Je werkt niet alleen mee aan de case, maar hebt ook direct contact met de cliënten en bouwt mee aan een duurzame relatie met hen.

Balie

Balie Antwerpen

Adres

Lierseweg 271 - 273,
Herentals

Contactpersoon

Veerle Verhaegen