Ga verder naar de inhoud

c_e_pa Advocaten

Profiel

ad·vo·caat- sta·gi·air (de; m/v/x; meervoud: advocaat-stagiairs of advocaten-stagiairs) Jurist die uiteenlopende en intellectueel uitdagende dossiers kan behandelen. Een advocaat-stagiair is nauwkeurig, benadert de zaken grondig en zoekt naar praktische oplossingen. De advocaat-stagiair kleurt daarbij binnen de lijntjes van de wet, maar denkt out of the box. Een advocaat-stagiair kan zelfstandig werken, maar is niet te beroerd om tijdig hulp te vragen. Een advocaat-stagiair is communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk en bezit de nodige dosis assertiviteit. De advocaat-stagiair komt m.a.w. op voor zichzelf maar met respect voor de anderen. Een advocaat-stagiair spreekt minstens Nederlands of Frans en heeft bij voorkeur kennis van de andere taal en het Engels. Om volledig zelfstandig te kunnen functioneren, beschikt een advocaat-stagiair ook over een rijbewijs B en een eigen wagen.

Aanbod

Beantwoord jij aan de definitie van advocaat-stagiair? Dan kan c_e_pa advocaten jou misschien de professionele omkadering bieden die een advocaat-stagiair nodig heeft om “de stiel” te leren. Je werkt samen met alle vennoten op het kantoor en kan zo jouw interessedomein optimaal ontdekken. Om te weten waarmee wij zoal bezig zijn, kan je een kijkje nemen op onze website www.cepa-advocaten.be. Je krijgt de gelegenheid je verder te ontwikkelen via het volgen van studiedagen die aansluiten bij jouw interesses. Je komt terecht in een team van advocaten met een gemiddelde leeftijd van 34 jaar en krijgt de kans om mee te bouwen aan ons verhaal en de brug te vormen tussen ons en toekomstige medewerkers. Je hebt daarbij ook de kans te werken aan de uitbouw van het cliënteel van het kantoor en beschikt over reële doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt daarbovenop een competitief ereloon dat afhangt van jouw eigen inzet en ervaring.

Overtuigd? Overtuig ons dan met jouw CV op info@cepa-advocaten.be. Of je daar ook een motivatiebrief bijvoegt, laten we aan jou over.

Rechtsdomein

  • personen- en familierecht
  • bouwrecht
  • contracten en verbintenissen
  • incasso
  • verkeersrecht
  • verzekeringen
  • aansprakelijkheid
  • strafrecht
  • en zoveel meer

Balie

Balie Dendermonde

Adres

Pontstraat 6 bus 11,
Aalst

Contactpersoon

Peter Van Der Eecken