Ga verder naar de inhoud

CASTOR ADVOCATEN

Profiel

Bij Castor Advocaten staat niet alleen ons cliënteel centraal, maar nog meer onze medewerkers. Bij Castor Advocaten weten wij immers dat tevreden medewerkers steeds tot het uiterste zullen gaan om ons cliënteel een snelle, pragmatische en resultaatgerichte juridische dienstverlening van het hoogste niveau te bieden.

Castor Advocaten is steeds op zoek naar gedreven en gemotiveerde persoonlijkheden.

Voor ons kantoor te Antwerpen zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiair(e) die veeleisend is, steeds zeer nauwkeurig en gestructureerd werkt, maar ook zelfstandig en pro-actief kan werken. Hij / zij is loyaal en heeft een grote verantwoordelijkheidszin. Bovendien is hij / zij sociaal en communicatief, maar tegelijk ook discreet.

Aanbod

Word jij als stagiair(e) wel eens vaker aan je lot overgelaten? Heeft je stagemeester het veel te druk met ‘belangrijkere’ cliënten en zaken? Wil je een gevarieerd en interessant aanbod aan dossiers behandelen?

Bij Castor Advocaten kom je terecht in een jong, dynamisch en ambitieus advocatenkantoor met een aangename en flexibele werkomgeving met 4 advocaten, 1 paralegal en 1 legal assistant.

Als advocaat-stagiair(e) behandel je samen met Mr. Ben Antonissen dossiers vastgoedrecht en ondernemingsrecht en krijg je mee ondersteuning van onze paralegal : je zal daarbij dossiers behandelen vanaf het eerste contact met de cliënt tot de procedure in de rechtbank en zelfs daarna.

Binnen het kantoor zijn er ontwikkelingskansen en is er ruimte om te groeien, met aandacht voor de balans werk en privé.

Uiteraard wordt een gedegen en brede opleiding aangeboden in een afwisselend kader met constant contact en feedback van je stagemeester.

Bovendien wordt er voorzien in een competitieve verloning.

Rechtsdomein

Het kantoor heeft een specialisatie ontwikkeld in het vastgoedrecht en ondernemingsrecht: de dossiers die jij in deze rechtsdomeinen zal behandelen zijn zeer divers en uitdagend. Je zal daarbij dossiers behandelen vanaf het eerste contact met de cliënt tot de procedure in de rechtbank en zelfs daarna.

Balie

Balie Antwerpen

Adres

Schermersstraat 30,
2000 Antwerpen

Contactpersoon

Ben Antonissen