Ga verder naar de inhoud

Devos & Van den Eynde Advocatenassociatie

Profiel

Wij zijn op zoek naar een advocaat-stagiair om ons team te versterken. Heb je een brede interesse in diverse takken van het recht, mooie studieresultaten en de motivatie om in een stimulerende omgeving te werken? Neem dan contact met ons op voor een een kennismaking!

Aanbod

Ons team bestaat op dit ogenblik uit zes advocaten en twee administratief-medewerkers.

Een stage bij Devos & Van den Eynde houdt in dat je tijdens een kwaliteitsvolle opleiding kennismaakt met alle facetten van het beroep van advocaat. Je behandelt verschillende rechtsmateries, waardoor spontaan zal blijken welke materies wel en niet aansluiten bij je interesses. Je zal zelfstandig dossiers beheren en hierbij instaan voor een zeer uiteenlopend takenpakket (rechtstreekse contacten met cliënten, opstellen processtukken, pleidooien,…).

Rechtsdomein

Ons kantoor is actief in verschillende domeinen van het recht, uitgezonderd familierecht, fiscaal recht en strafrechtelijke verdediging inzake geweld- en vermogensdelicten.

Zo behandelen wij onder andere dossiers inzake: aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, verbintenissenrecht, sociaal recht, ondernemings- en vennootschapsrecht, administratief recht, verkeersrecht,...

Balie

Balie Antwerpen

Adres

Diestseweg 155,
2440 Geel

Contactpersoon

Ineke Michielsen