Ga verder naar de inhoud

FIRMUS Advocaten

Profiel

FIRMUS Advocaten zoekt een advocaat-stagiair(e) met interesse in onder andere het bouw- en aannemingsrecht, het verbintenissen- en bijzondere overeenkomstenrecht en/of het administratief recht. U beschikt over een Belgisch masterdiploma in de Rechten. U kan zelfstandig werken en beschikt over de nodige communicatieve vaardigheden. U bent analytisch en pragmatisch ingesteld en uw houding getuigt van gezond verstand. U bent flexibel en een teamplayer. U heeft een grondige kennis van het geschreven en gesproken Nederlands. Meertaligheid is een troef.

Aanbod

Het kantoor biedt een kwalitatieve algemene basisopleiding met focus op het onroerend goed. U komt terecht in een leerrijk traject waarbij degelijke begeleiding, zelfstandigheid, juridische variatie en open communicatie centraal staan. Het kantoor biedt intellectueel uitdagend juridisch werk aan waarbij een oplossingsgerichte aanpak van het dossier centraal staat. U komt in aanraking met alle aspecten van het beroep van advocaat en u heeft de gelegenheid om dossiers van A tot Z te behandelen ter maximale ontplooiing van uw professionele vaardigheden. U komt terecht in een jong, ambitieus en dynamisch team. Eigen inzet en initiatieven worden aangemoedigd.

Rechtsdomein

FIRMUS Advocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor gevestigd te Antwerpen Zuid op een steenworp van het gerechtsgebouw en alle belangrijke invalswegen. FIRMUS Advocaten biedt oplossingen aan voor een waaier aan juridische problemen, waarbij de focus ligt op het onroerend goed in al haar juridische facetten, hetzij het vastgoedrecht, bouwrecht en aannemingsrecht, het algemeen burgerlijk recht en bijzondere overeenkomsten, het administratief recht en het goederenrecht. Het kantoor streeft naar daadkrachtige, duurzame en proceseconomische oplossingen op maat en gaat steevast alle uitdagingen van de moderne advocatuur aan.

Balie

Balie Antwerpen

Adres

Verlatstraat 23-25,
2000 Antwerpen

Contactpersoon

Ria Hens