Ga verder naar de inhoud

Lexa Advocaten en Bemiddelaars

Profiel

Onze ideale collega is een gedreven, enthousiaste en ondernemende advocaat stagiair, met graag enige ervaring in de juridische sector. Een positief ingestelde persoon met een sterk juridisch inzicht, een probleemoplossend vermogen en een cliëntgerichte aanpak. Kan je zelfstandig werken, maar word je ook warm van in team zaken tot een goed einde te brengen? Wil je daarbij binnen ons team verantwoordelijkheid nemen en samen met ons team onze kwaliteit nog naar een hoger level tillen? Dan ben jij onze ideale collega en nodigen we jou graag uit om kennis te maken.

Aanbod

Wij zorgen met ons moderne kantoor 'op den buiten' voor licht, lucht en ruimte om in te werken. Het is een meerwaarde om in deze groene en informele werksfeer, op slechts een half uurtje van de rechtbank in Antwerpen en Turnhout, 'thuis' te komen na een uitdagende pleitzitting of onderhandeling. We zorgen naast de juiste ondersteuning ook voor een flexibele werkomgeving, zodat werk en privé in de grootst mogelijke mate kunnen samengaan. De mooie verloning, wordt mee bepaald door jouw ervaring, zelfstandigheid en inzet. Heb je zin in een samenwerking met team Lexa? Stuur je CV en motivatiebrief naar evelien@lexalaw.be en we bespreken graag de mogelijkheden! (Sollicitaties zullen uiteraard steeds vertrouwelijk behandeld worden). Tot snel? Team Lexa

Rechtsdomein

Onze te behandelen dossiers zijn zeer divers en uitdagend: gaande van het regelen van echtscheidingen, huurgeschillen, bouwdossiers, handelsgeschillen tot ongevallen en letselschades .... Je krijgt een zeer divers takenpakket, waarbij je je verder kan ontwikkelen naar waar jouw interesses liggen.

Balie

Balie Antwerpen

Adres

Wuustwezelseweg 76,
2990 Wuustwezel

Contactpersoon

Evelien Meyvis