Ga verder naar de inhoud

Transport & Logistiek Advocaten

Profiel

Er is geen ervaring of voorkennis van het transportrecht vereist. Een gezonde en brede interesse is echter wel een must! Gezien het kantoor dossiers binnen heel Europa behandelt heb je een gedegen kennis van het Frans en het Engels of ben je bereid om deze talen zeker te verbeteren. Rechtbankwerk maakt een belangrijk deel van jouw takenpakket uit. Je bent dus voldoende taalvaardig, beschikt over en rijbewijs en ook een uitdaging schrikt je niet af.

Aanbod

  • Een goede verloning met bijkomende voordelen
  • Een team met een zeer open en collegiale sfeer
  • Een uitdagende en gevarieerde job, waarbij flexibiliteit en thuiswerk geen issue zijn
  • Alle opportuniteiten om jezelf te ontplooien binnen de specialisatiedomeinen, met grote vrijheid om opleidingen of studiedagen te volgen
  • Een toonaangevend internationaal kantoor met een duidelijke groeistrategie

Rechtsdomein

TLA is een internationaal toonaangevend advocatenkantoor dat zich specifiek richt op de transportsector en haar cliënteel bijstand verleent in heel Europa. Het kantoor staat haar cliënteel bij in alle facetten die het transportrecht omvat, en in het bijzonder het strafrecht, verkeersrecht, commerciële geschillen, fiscaal -en sociaal recht. Door de doorgedreven expertise aanwezig binnen het kantoor leveren wij dagelijks juridische bijstand van hoge kwaliteit.

Balie

Balie West-Vlaanderen

Adres

Bruggesteenweg 315,
8830 Hooglede (Roeselare)

Contactpersoon

Mathias Dendievel