Ga verder naar de inhoud
Rechtbankgebouw
12/08/20

Zoekt u een stagemeester?

Zoekt u nog een patroon voor het komende gerechtelijk jaar? Wij helpen u. Raadpleeg de vacatures op deze website en plaats uw profiel op het intranet voor advocaten.

iStock
We zorgen er graag voor dat advocaat-stagiairs een geschikte stagemeesters vinden. Daarom stellen we gratis twee zaken ter beschikking:
  • vacatures op deze website waarin stagiairs kunnen zoeken
  • een databank met profielen van advocaat-stagiairs waarin stagemeesters kunnen zoeken

Vacatures

Wij verzamelen vacatures van stagemeesters die op zoek zijn naar een advocaat-stagiair. U kan daar als kandidaat in grasduinen. Uw toekomstige patroon beschrijft veelal het soort kantoor waarin u zal terechtkomen, uw taken en wat daar tegenover staat. Via de contactgegevens kan u kennismaken.

Klik op het kaartje op de balie waarbij u aan de slag wil, en bekijk de lijst van mogelijke stageplaatsen.

Databank

Op ons intranet voor advocaten, het Privaat Luik, voorzien wij ruimte voor profielen van advocaat-stagiairs. De applicatie met profielen heet 'Zoek een stagiair'. Uw toekomstige patroon kan zoeken op naam, voornaam, adres, voorkeursmaterie en balie.

Geeft u bijvoorbeeld 'strafrecht' in bij voorkeursmaterie, dan krijgen stagemeesters een lijst met alle stagiairs die hetzelfde thema opgaven. Zij kunnen vervolgens het profiel van de kandidaten openen en hen contacteren.

Voeg ook uw cv en iets meer informatie over uzelf toe.

Alvast veel succes!

Deel dit artikel