Ga verder naar de inhoud
29/01/29

Antwerpse advocaat wint de juryprijs in de fotowedstrijd van Advocaat.be

In een indrukwekkende overwinning heeft advocaat An Scheers, verbonden aan de balie Antwerpen, de felbegeerde juryprijs gewonnen in de fotowedstrijd van Advocaat.be. De fotoreeks getiteld "Door de lens van een jeugdadvocaat" overtuigde de jury met haar unieke perspectief en diepgaande verhaal, waarmee mr. Scheers de prijs in de wacht sleepte.

De foto van mr. Scheers werd unaniem gekozen door de deskundige jury, bestaande uit gerenommeerde namen als fotograaf Johan Van der Hasselt van de Klikfabrik, gespecialiseerd in bedrijfsfotografie, fotograaf Lieven Blancquaert, fotograaf Renee Lorie, en mr. Anke Reussens, de winnaar van de vorige editie.

De bekroonde fotoreeks onderscheidde zich door het prachtige licht en de voortreffelijke compositie, waardoor het publiek werd uitgenodigd tot een diepgaande blik achter de schermen van het werk van een jeugdadvocaat. Het geheel biedt een fascinerende inkijk in de wereld van het rechtssysteem en nodigt de toeschouwer uit om verder te kijken dan de oppervlakte.

Mijn blik als jeugdadvocaat laat mij niet los
Mijn blik als jeugdadvocaat laat mij niet los - mr. An Scheers
Mijn blik als jeugdadvocaat laat mij niet los
Mijn blik als jeugdadvocaat laat mij niet los - mr. An Scheers
Mijn blik als jeugdadvocaat laat mij niet los
Mijn blik als jeugdadvocaat laat mij niet los - mr. An Scheers

Als beloning voor haar indrukwekkende prestatie ontvangt mr. Scheers een Canon PowerShot G7 X Mark III, een hoogwaardige camera met een waarde van meer dan 800 euro. De prijs onderstreept niet alleen de artistieke bekwaamheid van de winnaar, maar ook de erkenning van Advocaat.be voor het belang van creativiteit binnen de juridische gemeenschap.

Laatste persberichten

29/01/24

Florian Pollefeyt wint prestigieuze scriptieprijs

Florian Pollefeyt, afgestudeerd aan de KU Leuven met eersteklas onderscheiding voor zowel zijn bachelor- als masterdiploma, heeft de scriptieprijs 2023 van Advocaat.be in de wacht gesleept. Zijn uitzonderlijke prestaties en toewijding aan juridisch onderzoek zijn beloond met een bedrag van 2.500 euro.

Meer lezen
Hand reikend op de brug der verbinding
29/01/24

Gentse advocaat triomfeert in fotowedstrijd van Advocaat.be

Met haar indrukwekkende foto, waarop een advocaat in toga te zien is op de iconische brug in Rotterdam, heeft Maud Decavel op overtuigende wijze het thema "Advocaat in de stad" belichaamd. Met die foto wint ze dan ook de publieksprijs in de fotowedstrijd van Advocaat.be.

Meer lezen
Stemmen
22/01/24

Advocaat.be moedigt kiezers aan: maak een democratische keuze

Advocaat.be zal de rechtsstatelijkheid van verkiezingsprogramma's van politieke partijen doorlichten voor de eerstkomende verkiezingen. Advocaat.be wil met dit initiatief bijdragen aan het bewustzijn over het belang van gelijke behandeling door de overheid en het recht op een eerlijk proces, wat essentieel is voor het behoud en de versterking van de rechtsstaat.

Meer lezen