Ga verder naar de inhoud
29/01/29

Gentse advocaat triomfeert in fotowedstrijd van Advocaat.be

Met haar indrukwekkende foto, waarop een advocaat in toga te zien is op de iconische brug in Rotterdam, heeft Maud Decavel op overtuigende wijze het thema "Advocaat in de stad" belichaamd. Met die foto wint ze dan ook de publieksprijs in de fotowedstrijd van Advocaat.be.

Hand reikend op de brug der verbinding
Hand reikend op de brug der verbinding - Maud Decavel

De jury, bestaande uit gerenommeerde professionals zoals fotograaf Johan Van der Hasselt van de AIKON Producties, gespecialiseerd in bedrijfsfotografie, fotograaf Lieven Blancquaert, fotograaf Renee Lorie, en mr. Anke Reussens, winnaar van de vorige editie, selecteerden haar werk als een van de top 10 mooiste inzendingen. Na een boeiende stemming waarbij advocaten en het grote publiek uit de top 10 hun favoriet kozen, kwam mr. Maud Decavel als glorieuze winnaar uit de bus.

Als prijs ontvangt mr. Decavel een professionele fotoshoot op haar kantoor verzorgd door de Klikfabrik. Die beelden zullen later zeker nog van pas komen voor de kantoorwebsite en social media.

Laatste persberichten

29/01/24

Florian Pollefeyt wint prestigieuze scriptieprijs

Florian Pollefeyt, afgestudeerd aan de KU Leuven met eersteklas onderscheiding voor zowel zijn bachelor- als masterdiploma, heeft de scriptieprijs 2023 van Advocaat.be in de wacht gesleept. Zijn uitzonderlijke prestaties en toewijding aan juridisch onderzoek zijn beloond met een bedrag van 2.500 euro.

Meer lezen
29/01/24

Antwerpse advocaat wint de juryprijs in de fotowedstrijd van Advocaat.be

In een indrukwekkende overwinning heeft advocaat An Scheers, verbonden aan de balie Antwerpen, de felbegeerde juryprijs gewonnen in de fotowedstrijd van Advocaat.be. De fotoreeks getiteld "Door de lens van een jeugdadvocaat" overtuigde de jury met haar unieke perspectief en diepgaande verhaal, waarmee mr. Scheers de prijs in de wacht sleepte.

Meer lezen
Stemmen
22/01/24

Advocaat.be moedigt kiezers aan: maak een democratische keuze

Advocaat.be zal de rechtsstatelijkheid van verkiezingsprogramma's van politieke partijen doorlichten voor de eerstkomende verkiezingen. Advocaat.be wil met dit initiatief bijdragen aan het bewustzijn over het belang van gelijke behandeling door de overheid en het recht op een eerlijk proces, wat essentieel is voor het behoud en de versterking van de rechtsstaat.

Meer lezen