Ga verder naar de inhoud

Mijn huis

Eindelijk, jouw eigen stek! Heb je gekocht of verkoop, huur of verhuur je. Een woning moet een veilig thuishaven zijn, wat er ook gebeurt.

10 aantal items zijn gevonden. U vindt hier 10 items op pagina 2 van de 2.
Te huur

Ik heb problemen met mijn huisbaas

Het loopt niet altijd zoals het moet als u huurt, wat vaak (onnodige) stress brengt. Conflicten tussen met een verhuurder gebeuren helaas vaker dan je zou denken. Vaak gaat dat ook gepaard met een heleboel (juridische) vragen.

Meer lezen
Nieuwe woning

Ik heb problemen met mijn huurder, wat nu?

Het loopt niet altijd zoals het moet als je verhuurt, wat vaak (onnodige) stress brengt. Conflicten tussen met een verhuurder gebeuren helaas vaker dan je zou denken. Vaak gaat dat ook gepaard met een heleboel (juridische) vragen.

Meer lezen
Buren

Ik heb problemen met mijn mede-eigenaar(s), wat nu?

Er zijn vele vormen van mede-eigendom, wat dus ook tot veel verschillende problemen kan leiden. Maar wat kan u doen?

Meer lezen
Overstroming

Ik heb waterschade, wat nu?

Een zomers onweer heeft de kelder doen onderlopen. Of erger, de straat staat blank en je staat in de living tot je enkels in het water. Bij ernstige waterschade kunnen de kosten al snel tot duizenden euro’s oplopen.

Meer lezen
Whatsapp

Wat is doxing?

Doxing is het publiekelijk onthullen of publiceren van privé-informatie over een individu of organisatie zonder hun toestemming.

Meer lezen

Zoek een advocaat

Niet zeker over uw situatie en u wil een advocaat in de buurt zoeken?

Vrouw bij gerechtsgebouw
Vrouw bij gerechtsgebouw - iStock

Hoe werkt dat, een advocaat nemen?

Je bent altijd vrij om zelf een advocaat te kiezen. Vraag uiteraard wel steeds op voorhand aan jouw advocaat of die je bij jouw specifieke vragen kan helpen. Elke advocaat heeft namelijk zijn eigen kennis en ervaring.

Zit je in een andere situatie?

Drugs en geweld

Twee onderwerpen waar we liever van wegblijven, maar soms kom je toch in een situatie terecht waar je geconfronteerd wordt met deze zaken.

Lees verder

Na het leven

Wat je na jouw leven achterlaat, kan je makkelijk op voorhand regelen. Een advocaat staat jou en jouw dierbaren bij.

Lees verder

Op school

Een school is een inspirerende omgeving. Maar soms word je er geconfronteerd een moeilijke situatie. Ontdek wat je dan kan doen.

Lees verder

In het verkeer

Je begeeft je dagelijks in het verkeer: voor je werk, om naar school te gaan, voor je hobby's,... Soms loopt het daar wel eens mis. Maar wat kan je dan doen?

Lees verder

Ondernemen

Ondernemen betekent vaak je passie najagen en je dromen waarmaken. Maar er komt ook heel wat bij kijken. Een advocaat helpt jou bij elke stap.

Lees verder

Financiële zaken

Geld maakt niet gelukkig, durft men al eens te beweren. Maar financiële zorgen wegen (zeer) zwaar. Ontdek wat je kan doen als je het moeilijk hebt.

Lees verder

Op het werk

In werkrelaties rijzen soms juridische vragen. Een advocaat staat jou bij en adviseert en bemiddelt waar nodig.

Lees verder

Relatie en gezin

Familie is belangrijk voor jou, en je wil alles voor hen doen. Maar relaties worden complexer en het traditionele gezin komt minder voor. Een advocaat helpt jou daarmee.

Lees verder