Ga verder naar de inhoud
20/07/23

Waag je kans op de Scriptieprijs en win €2.500!

Heb jij het afgelopen jaar je hart en ziel in jouw bachelor- of masterproef gestoken? Was jouw scriptie gewijd aan de advocatuur, of heb je de organisatie en werking van justitie grondig onderzocht? Dan heb je nu de unieke kans om je inspanningen te laten belonen! We nodigen je uit om deel te nemen aan de prestigieuze Scriptieprijs, een prijs die een brug slaat tussen de wereld van de advocaten en de ambitieuze studenten zoals jij.

Waarom zou je meedoen?

Wel, de voordelen zijn eindeloos! Hier zijn er al enkele:

  1. Academische erkenning: je werk zal niet onopgemerkt blijven. Je diepgaande inzichten en ideeën zullen de aandacht trekken van professionals en experts uit de advocatuur en binnen de juridische wereld. Dit is jouw kans om je naam te verbinden aan een prijs die je carrière een vliegende start kan geven.
  2. De prijs: Als winnaar van de Scriptieprijs wacht er een geldprijs van maar liefst 2500 euro op je. Stel je voor wat je met dit bedrag kunt doen: het investeren in je verdere studie, het bekostigen van een verrijkende stage, of misschien wel het verwezenlijken van die ene lang gekoesterde droom.
  3. Vergroot je netwerk: Het indienen van je scriptie voor de prijs stelt je in staat om in contact te komen met professionals uit de advocatuur en de juridische wereld. Als winnaar word je namelijk uitgenodigd op de nieuwsjaarsreceptie. Dit is een geweldige kans om waardevolle connecties te leggen en je netwerk uit te breiden voor toekomstige carrièrekansen.

Wat moet je doen?

Je hoeft er slechts drie exemplaren van je werk voor in te sturen naar de OVB per post op het adres Staatsbladsstraat 8, 1000 Brussel. En vergeet niet om je werk ook per e-mail te verzenden naar info@advocaat.be, vóór 15 november 2023.

Neem deel aan de Scriptieprijs en zet jouw academische prestatie in de kijker!

Jouw inzet en toewijding worden beloond met niet alleen erkenning, maar ook met de kans om je scriptie onder de aandacht te brengen van vooraanstaande professionals binnen het juridische domein. Laat deze gelegenheid niet aan je voorbijgaan. Doe mee en maak je scriptie onvergetelijk!

Ontdek de vorige winnaars

Uitreiking scriptieprijs 2022
Nieuws
3/02/23

Chiara Kerckhof wint prestigieuze scriptieprijs

Chiara Kerckhof haalde aan de faculteit recht en criminologie van de UGent 18 op 20 voor haar masterproef “Waarheidsvinding in het burgerlijk proces. De waarheids-en volledigheidsplicht in hoofde van de procespartijen”. Met die masterproef heeft ze nu onze scriptieprijs ter waarde van 2.500 euro gewonnen. Ontdek hier waarom ze deze verdient!

Meer lezen
Nieuws
2/07/21

Laura Van Iersel wint scriptieprijs met haar masterproef

Laura Van Iersel haalde aan de faculteit recht en criminologie van de UGent 17 op 20 voor haar masterproef “Het zorgtraject internering:…
Meer lezen

Deel dit artikel